OPTIMI

hintalaatu

+44%

kävijöitä

JOKA

kolmas
kokeilisi

Olemme aidosti kiinnostuneet asiakkaidemme liiketoiminnasta, kasvusta ja toiminnan kehittämisestä. Huolehdimme asiakkaiden yrityksistä suunnitelmallisesti ja toteutus tapahtuu sisältölähtöisesti sähköisien taloushallintotyökalujen avulla kuukausipaketteihin hinnoiteltuina.

“Uudistuminen sujuu, kun yhteistyö sujuu”

Weistämö perusteli hyvin kehitysprosessin vaiheet ja miksi kannattaa satsata hyvään taustatyöhön: pääviestit, joiden kautta syntyy viestinnän punainen lanka ja idea. Joihin taas perustuu värimaailma, kuvat sekä lauseet, joita sivustoille laitetaan. Tätä samaa pohjaa voidaan sitten hyödyntää uusien kampanjoiden ja uutiskirjeiden pohjalla sekä muussa markkinointiviestinnässä.

Weistämö tunnusteli hienosti alustavat ideat, tarpeet sekä toiveet ja jalosti niitä meidän kanssamme vielä paremmiksi. Palaute on ollut positiivista. Erityisesti on kehuttu selkeyttä ja visuaalisuutta kotisivujen osalta. Jatkakaa vaan samalla tavalla joustavasti asiakasta kuunnellen ja suosittelemalla parempia tapoja kertoa markkinointiviestit sekä jalostamalla asiakkaan omaa visuaalista ideaa nykyaikaisemmaksi.

AddValue toimitusjohtaja
Tatu Pätiälä

Yrityksen logo ja värit

Rakensimme yhdessä palvelupaketit

PALVELUPAKETTI LIGHT

Pienen yhtiön taloushallinto helposti, tehokkaasti ja ilman huolta. Tai mikäli haluat vain peruskirjanpidon ilman sen kummempaa neuvontaa.

PALVELUPAKETTI VAAKA

Riittääkö yhtiösi kassavarat? Laskuttaako yhtiösi tehokkaasti? Toimiiko yrityksesi tehokkaasti? Haluatko parantaa yhtiösti kannattavuutta? Tasapainota yrityksesi talous

PALVELUPAKETTI KASVU

Tähtääkö yrityksesi voimakkaaseen kasvuun? Seuraa yhtiösi kassavaroja helposti ja varmista kassavarojen riittävyys myös voimakkaan kasvun aikana? Voidaanko yhtiön kasvua johtaa yrityksen arvonmäärityksen kautta?

Materiaalia

Käyntikortit
Ikkunateippaus

Katso lisää referenssejä

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Oho, jokin meni pieleen?